La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Reactivació comercial a Girona

GIRONA

Aprovada la llei que converteix els ‘riders’ en assalariats

Barcelona

La pandèmia fa tancar el negoci a 5.000 autònoms

Barcelona

Els botiguers, animats per les noves obertures

GIRONA
Roses

Segell al comerç per a la seguretat dels clients

economia

CaixaBank i els sindicats pacten una comissió social

L’exconseller Castells defineix els fons europeus com un “punt d’inflexió” cap a la integració europea política i fiscal

barcelona

Escrivá diu que “probablement aquesta setmana” el nombre de treballadors en ERTO baixarà dels 600.000

Madrid

AstraZeneca aprova apujar la prima al seu conseller delegat malgrat l’oposició de gairebé el 40% dels accionistes

Brussel·les