Economia

Fiporc s’adapta a la Covid i es farà en línia

La vuitena edició de fira gastronòmica de Riudellots de la Selva, Fiporc, tindrà lloc dissabte i es farà en línia per adaptar-se a la situació actual de la Covid-19. Hi participarà el mediàtic cuiner Marc Ribas, que prepararà en directe uns peus de porc i un arròs. La demostració de la cuina es farà des del Foodlad del municipi i es podrà seguir per TV Girona i pel canal Youtube de l’Ajuntament. Per poder seguir els passos de la recepta des de casa s’han donat a conèixer els ingredients entre la població.

La fira també inclou una demostració d’especejament del porc i l’elaboració d’una coca de greixons.

A Riudellots les empreses càrnies creixen, segons explica l’alcaldessa, Montserrat Roure, i sacrifiquen uns 30.000 porcs l’any. Donen feina directa a aproximadament 3.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia