Economia

El comitè d’empresa de Nissan es reuneix amb el Govern per exigir-li “més implicació”

Els representants dels treballadors expressen “dubtes” amb la mesa de reindustrialització i avisen que el temps s’esgota

El comitè d’empresa de Nissan s’ha reunit aquest dimarts amb el vicepresident Aragonès i els consellers Tremosa i El Homrani per exigir “més implicació” de la Generalitat en el procés de reindustrialització de la factoria de la Zona Franca.

“Demanem molt més i no volem lamentacions, que es fa tot el que es pot i que fins aquí hem arribat. Això no ens val, nosaltres volem compromisos reals”, ha afirmat el portaveu de CCOO a Nissan, Miguel Ángel Boiza, a la sortida de la reunió al Departament d’Economia.

De fet, el comitè d’empresa ha expressat els seus “dubtes” amb la bona marxa de la mesa de reindustrialització i ha avisat que el temps s’està esgotant. “La data límit per conèixer l’empresa és aquest setembre”, ha recalcat Boiza.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia