Economia

Un centenar de llocs de treball, en reunions ràpides a Calonge

Entre el 12 i el 14 de maig, aspirants i contractants es trobaran a Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà organitzen tres jornades d’entrevistes ràpides per trobar feina els dies 12, 13 i 14 de maig al Palau Firal de Sant Antoni. En aquesta nova edició de l’Speed dating, un cop tancat el termini d’inscripció d’ofertes, un total de 32 empreses han presentat 102 ofertes de treball.

Ja s’ha obert el termini perquè els aspirants a aquests llocs de treball es puguin inscriure. Les inscripcions estan obertes fins al 10 de maig, a través del web activa.calonge.cat, on es pot seleccionar a quina oferta es vol aspirar i trucar al 972 609 411 per inscriure-s’hi. El ventall de llocs de treball va des de personal administratiu fins a cambrers, ajudants de cuina, recepcionistes o operaris, entre altres. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.

Ajuts de fins a 6.000 euros per incentivar l’ocupació
En relació amb la promoció de l’ocupació, el ple de Calonge i Sant Antoni també ha aprovat les bases d’ajuts a autònoms i pimes del municipi per al foment de la contractació. Aquestes bases estableixen subvencions que poden arribar als 4.000 euros per noves contractacions. L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar l’increment d’ocupació i incentivar el manteniment de l’ocupació existent.A aquests ajuts s’hi podran acollir els autònoms, microempreses o pimes que tinguin els permisos corresponents a l’activitat en el municipi de Calonge i Sant Antoni que contractin persones que estiguin a l’atur i estiguin inscrites al Club de la Feina que gestiona l’Ajuntament en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.Les bases estableixen una subvenció de 2.000 euros per cada nova contractació de maig a setembre, ambdós inclosos, de quatre mesos de durada amb una jornada laboral de com a mínim 30 hores setmanals. Per les noves contractacions de tres mesos de durada la subvenció serà de 1.000 euros, i en els casos de noves contractacions per dos mesos es podrà accedir a una subvenció de 600 euros.L’import màxim que podrà rebre cada beneficiari és de 4.000 euros, si bé aquest import es podrà incrementar en 2.000 euros si s’acredita que s’ha incrementat la mitjana de personal contractat entre el gener i el setembre respecte al mateix període de l’any anterior.Aquestes subvencions seran compatibles amb la percepció d’altres subvencions, ajudes o ingressos que financin la mateixa activitat, atorgades per altres administracions públiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona