Economia

Els càmpings han invertit 21 milions d’euros

Des d’avui, un 80% de les instal·lacions ja estan obertes i a punt per rebre clients

Els càmpings de les comarques gironines han invertit 21 milions d’euros per millorar les instal·lacions per a aquesta nova temporada i reforçar la seva oferta. Tot i la pandèmia, el sector ha fet una gran aposta per continuar sent capdavanter i un gran motor turístic.

A partir d’avui, un 80% de les instal·lacions ja estaran obertes i del tot preparades per rebre els clients, amb els serveis a punt i plenes mesures de seguretat. Entre les principals novetats en relació amb les inversions es continua apostant per una línia sostenible i de qualitat, amb millores en eficiència energètica, més allotjaments (més adaptats als usuaris de cadires de rodes i limitacions de mobilitat) i més oferta per a la mainada, com són els parcs freestyle per a patinets i les piscines de tobogans. També han invertit en nous allotjaments, noves recepcions i noves zones de restauració. Han millorat la digitalització, han fet inversió en jardineria i alguns han incorporat més plaques solars i punts de recàrregues de bicicletes elèctriques. Un càmping ha inaugurat un espai de coworking.

L’Associació de Càmpings de Girona ha fet una aposta per la millora digital, amb una nova plataforma amb tota l’oferta dels càmpings associats i un web dissenyat específicament per a mòbils, amb la possibilitat també de compra de material de càmping i entrades culturals per a esdeveniments de les comarques gironines. El president de l’entitat, Miquel Gotanegra, remarca la importància de no aturar les inversions, per poder continuar sent “capdavanters”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia