Economia

El comerç celebra l’ampliació de l’aforament de les botigues, però demana ajudes i “accelerar” el retorn a la normalitat

Un 30% dels locals estan tancats a Catalunya, però PIMEC no descarta noves obertures a mesura que s’eliminin restriccions

El sector del comerç ha valorat molt positivament les mesures anunciades aquest divendres pel Govern, amb un increment previst de l’aforament de les botigues d’un 30% a un 50% a partir del 24 de maig. Tot i això, Barcelona Comerç ha reclamat “accelerar” el retorn a la normalitat. PIMEComerç ha reivindicat la seguretat de les botigues i ha demanat ajudes directes per donar “múscul” a un sector “convalescent” des de fa més d’un any.

Actualment, un 30% dels locals estan tancats a Catalunya, però la patronal no descarta noves obertures a mesura que s’eliminin les restriccions. A la capital catalana, la pandèmia podria provocar la pèrdua d’un 10% dels 60.000 comerços de la ciutat, segons Barcelona Comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia