Economia

Editen una guia de La Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet va presentar ahir al matí al restaurant Bo.TiC de Corçà la seva nova guia amb l’assistència dels xefs dels divuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès. La nova publicació conté novetats respecte a la guia que es va editar ara fa dos anys. El disseny, n’és una, ja que s’ha donat prioritat a la qualitat de les fotografies, centrades a donar protagonisme als xefs, als seus plats i als paisatges que rodegen els restaurants. Quant als continguts, s’han revisat i s’ha donat entrada a dos nous restaurants: el Saó de Fonteta, dirigit per Vicenç Fajardo –president del col·lectiu–, i el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant.

La guia, que s’ha editat en dues versions: una en català i francès i l’altra en castellà i anglès, serveix per donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix en oficines de turisme i altres punts d’informació. La guia no només està pensada de cara als visitants i turistes, sinó també per al client local.

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega un grup de professionals de la cuina i la restauració, i que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels seus voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva