Economia

Josep M. Llombart

gerent d’apart-rent, d’Empuriabrava

“Repetir a cada moment les males notícies crea un efecte absurd”

Apart-Rent és una empresa que porta 180 finques disseminades entre Empuriabrava i Roses. “El fet de tenir més diversitat fa que arribis a més gent.” Josep M. Llombart reconeix que des de l’abril Apart-Rent “tenia les coses molt ben orientades”, però amb l’aparició d’aquest nou rebrot han tingut algunes anul·lacions “sobretot a primers de juliol, quan es va començar a expandir la notícia d’aquesta cinquena onada”. “Com és que nosaltres anem per la cinquena onada i d’altres van per la tercera? I això no es culpa de la gent que veu al carrer, sinó perquè no ens fan desescalar bé. Si ho fem així de malament en tindrem divuit d’onades abans de final d’any ”, afirma. Llombart no està gens d’acord en el fet que s’estiguin repetint les males notícies “vint-i-quatre vegades cada hora” perquè després “ens atabalem tots”. Treballo amb francesos que estan practicament com nosaltres i “quan vas allà no en sents a parlar”. “Fer-ho com ho fem provoca un efecte absurd i altres mercats se n’aprofiten”, diu.

Creu que aquesta no serà una mala temporada “si ens deixen treballar”. Segons assegura Llombart, la Costa Brava és una destinació que té un bon nom i la gent s’hi sent segura. El seu principal turista és el francès, però també disposen de clients catalans i provinents de l’Estat. “Tenim gent de Figueres i Olot. com fa trenta anys enrere”, explica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia