Economia

Animen a aspirar als fons Next Generation

El secretari general d’Indústria va explicar-ho als empresaris gironins

El secretari general d’Indústria i Pime, Raül Blanco, va visitar ahir diverses empreses gironines i va participar en una jornada amb les patronals Pimec i FOEG, la Cambra de Comerç de Girona i el Grup Impuls de Girona per animar les empreses a aspirar als fons Next Generation, que comencen “aquesta mateixa setmana”. Segons Blanco, els fons, que van néixer arran de la situació de pandèmia i les seves conseqüències econòmiques, “són una oportunitat magnífica a través de les convocatòries que es faran públiques de concurrència competitiva adreçades a tot tipus d’empreses tant grans com petites i mitjanes”. Es llancen dues convocatòries: la d’indústria 4.0 i la d’innovació i sostenibilitat industrial, dotades cadascuna aproximadament amb 90 milions d’euros en préstecs i 15 milions d’euros en subvencions adreçades a projectes industrials.

El secretari general, acompanyat del subdelegat del govern de l’Estat, Albert Bramon, i del diputat Marc Lamuà, va dir també que les convocatòries s’obren ara i que no serà fins que es presentin els projectes que sabrem amb exactitud la representativitat territorial. “Òbviament, esperem que territoris com ara les comarques gironines, amb un teixit empresarial potent i amb una gran capacitat exportadora i innovadora, hi estiguin molt presents”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia