Economia

economia

Les exportacions de productes industrials creixen un 52,2%

Catalunya ha exportat productes industrials per valor de 19.500,6 milions d’euros durant el segon trimestre del 2021, el valor trimestral més alt aconseguit fins ara, que representa un augment del 52,2% en relació amb el mateix trimestre del 2020.

Són dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), que mostren que les vendes de productes industrials han augmentat en tots els grups: els d’alt contingut tecnològic han crescut un 3,8%; els de nivell mitjà-alt, un 76%; els de mitjà-baix, un 80,1%, i els de nivell baix, un 38,2%.

Les exportacions catalanes d’alta tecnologia han aconseguit un valor de 2.388,8 milions d’euros. Les vendes de productes de nivell mitjà han aconseguit un valor de 8.900,7 milions d’euros. I les de mitjà-baix, 2.892,4 milions. Les exportacions de nivell tecnològic baix han aconseguit un valor de 5.318,7 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia