Economia

Housfy tanca una ronda de 10 milions d’euros

La plataforma de serveis immobiliaris preveu tancar l’any amb un 140% de creixement respecte de l’exercici passat

La plataforma digital de serveis immobiliaris i de la llar Housfy ha tancat una ronda de finançament de 10 milions d’euros, per tal d’invertir en el desenvolupament de la plataforma i reforçar l’expansió internacional de la companyia.

Aquesta ronda ha comptat amb la participació dels fons Seaya Ventures, Torch Capital, DN Capital i Cathay Capital, que ja havien participat en rondes anteriors, i als quals s’hi han sumat Aldea Ventures i CDTI.

Com explica Albert Bosch, CEO i fundador de Housfy, “la ronda de finançament ha de servir per seguir creixent i invertir en l’experiència d’usuari, atès que no hi ha tecnologia que sigui interessant sense una bona experiència per part del client, que es el nostre focus més gran ara mateix.” Com afegeix, “tenim un gran repte per davant, que és simplificar el procés dels serveis immobiliaris perquè tots els usuaris puguin dur a terme qualsevol gestió relativa a l’habitatge, de manera fàcil i senzilla, des d’una mateixa plataforma.”

Housfy permet contractar serveis i fer qualsevol gestió al voltant de l’habitatge: compravenda, gestió hipotecària, lloguers, reformes, mudances, serveis per a empreses immobiliàries, venda directa d’habitatge en 24 hores, corredors d’assegurances, subministraments i altres serveis que s’hi afegiran aviat.

Housfy preveu créixer aquest exercici un 140 % respecte de l’any passat, tot assolint una facturació neta de 15 milions d’euros. Actualment, dona feina a més de 200 professionals a les seves oficines del 22@ de Barcelona. Fins al dia d’avui, Housfy ha venut prop de 5.000 habitatges i gestionat més de 2.000 hipoteques com a broker autoritzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia