Economia

SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

El BBVA i El Celler de Can Roca posen en marxa Sembrando el futuro, una iniciativa en format documental que s’estrenarà al novembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la relació entre l’alimentació, el benestar mediambiental i l’extinció dels recursos naturals. L’objectiu és conscienciar els consumidors perquè adoptin hàbits d’alimentació responsables a través d’una gastronomia de proximitat, de qualitat i local. Es vol reivindicar així l’aposta per una gastronomia conscient i responsable. També aprofundirà en els efectes que la pèrdua de biodiversitat té sobre la memòria gastronòmica i cultural a nivell global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona
economia

Creix un 6,8% la compravenda d’habitatges al febrer

barcelona

Fiscalitat de l’empresa familiar

conseller de famílies empresàries