Economia

Bellapart, millor pime en els premis de Foment del Treball

L’empresa Bellapart , amb seu a les Preses, especialitzada en el disseny i l’enginyeria constructiva, ha estat reconeguda com la millor petita i mitjana empresa (pime) del 2021 en els premis Carles Ferrer Salat, que concedeix la patronal Foment del Treball Nacional de Catalunya. El guardó el lliuraran aquest dilluns en un acte a Barcelona.

El premi és un reconeixement a “la innovació i la sostenibilitat” d’aquesta empresa i al fet que “aposta per la internacionalització i contribueix a la creació d’ocupació i al desenvolupament del talent dels seus empleats a través d’accions com ara la formació”. Entre els seus projectes més recents, la firma garrotxina destaca la cúpula de vidre del nou hotel Ritz Madrid, els hivernacles de la destil·leria Bombay Sapphire (Regne Unit), el terra i barana de vidre del primer pis de la Torre Eiffel o la façana de vidre d’11,6 m d’un centre comercial de Dubai.

Bellapart és una empresa familiar que ja ha arribat a la quarta generació, amb Sara Arbós al capdavant. La plantilla és de 70 persones i disposa d’empreses subsidiàries al Regne Unit, França i els Estats Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia