Economia

Torrent reclama a Nissan “exercir la seva quota de responsabilitat i estar a l’altura del moment”

El conseller alerta de la falta de sòl públic industrial en un context de relocalització de la producció a Europa

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha reclamat a Nissan “exercir la seva quota de responsabilitat” en plena reindustrialització.

El titular del departament ha assegurat que hi ha diversos “projectes interessants” per substituir la marca nipona a finals d’any i s’ha mostrat convençut que el procés culminarà amb èxit, sempre que tots els actors estiguin a “l’alçada de les circumstàncies”.

El conseller també ha alertat de la falta “evident” de sòl públic industrial en un context de relocalització de la producció a Europa i ha assegurat que aquest serà un element “fonamental” en el Pacte Nacional per a la Indústria.

“Nissan ha d’entendre que estem en un procés de reindustrialització i transició d’un sector clau pel país”, ha assegurat en el ple del Parlament en resposta a una interpel·lació al Govern sobre els reptes per a la modernització i la transformació de la indústria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia