Economia

Suport d’Aragonès al sector de la ceràmica de la Bisbal

El president de la Generalitat va visitar ahir al matí el Terracotta Museu i es va reunir amb ceramistes

Va voler conèixer els reptes d’aquest sector tan lligat a la capital del Baix Empordà

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va desplaçar-se ahir al matí fins a la Bisbal d’Empordà, per protagonitzar un tour per la ciutat que li va permetre conèixer de més a prop la realitat del sector ceramista. Aragonès va voler “donar suport” i conèixer “de primera mà”, els reptes del sector de la ceràmica que “configura la pròpia identitat de la Bisbal”. “He tingut oportunitat de treballar –va explicar– amb l’alcalde, Enric Marquès, els reptes de la ciutat i fer-ho en el marc d’una visita a l’Ajuntament”, va afirmar abans d’entrar al Terracotta Museu de Ceràmica.

Aragonès va passar bona part del matí d’ahir a la Bisbal d’Empordà. A 2/4 d’11 del matí va arribar a l’ajuntament, on el va rebre l’alcalde, Enric Marquès, i diversos membres del consistori. El cap de l’executiu va signar en el llibre d’honor i va mantenir una reunió de treball amb l’alcalde. Tres quarts d’hora més tard, va dirigir-se al Terracotta Museu de Ceràmica, on va atendre els mitjans de comunicació i posteriorment va efectuar una visita guiada a l’equipament cultural, acompanyat del director del Museu, Xavier Rocas, i l’alcalde. Va veure l’exposició permanent, també va visitar la temporal Esmalt amb sal, del ceramista alemany Bödo Roder, i també l’espai pedagògic educatiu del centre.

Posteriorment va tenir una trobada amb l’Associació de Ceramistes i la Federació de Comerciants, entitats que encapçalen els seus presidents, Joan Vila-Clara i Francesc Piedra. Més tard, a prop de la una del migdia, va efectuar una visita a les botigues taller de ceràmica Sampere, Filigranes 60 o Annick Galimont, al carrer de l’Aigüeta, l’espai tradicionalment més lligat a la ceràmica.

LA FRASE

Ha estat una gran oportunitat per conèixer de primera mà el sector de la ceràmica
Pere Aragonès
PRESIDENT DE LA GENERALITAT


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia