Economia

DinamiG selecciona personal per a la Simon

Els seleccionats rebran formació com a operaris auxiliars de fabricació

La multinacional Simon necessita incorporar personal per a l’àrea de metall de la planta d’Olot, i l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament d’Olot-Mas les Mates (DinamiG), en col·laboració amb l’empresa, realitzarà el procés de preselecció d’un grup de vint persones, que es beneficiaran de la formació com a operàries auxiliars de fabricació que se’ls oferirà des de Simon Academy, un espai dedicat a proporcionar formació tècniques i oportunitats professionals. Després d’aquest procés, l’empresa escollirà les persones candidates que s’ajustin més al perfil per incorporar-les.

Simon, segons han detallat fonts de l’empresa, està en vies d’homologar un certificat de professionalitat de caràcter oficial i amb validesa a tot el territori nacional que capacitarà els alumnes per treballar com a operaris d’operacions auxiliars de fabricació mecànica, ja sigui a la mateixa empresa o en d’altres de la comarca, que també tinguin necessitats d’incorporar personal nou. Les persones interessades a formar part d’aquest procés selectiu han de presentar la seva candidatura a través dels enllaços següents: https://www.simonelectric.com/corporate/simon-academy i https://ocupacio.dinamig.cat/busques-feina/ofertes-de-feina/. El termini es tanca el 9 de gener.

Simon és la capçalera d’un grup industrial especialitzat en solucions tecnològiques d’il·luminació, control de llum, connectivitat i material elèctric per a projectes contract (retail, hospitality, workplaces) i residencials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia