Economia

Amiblu inverteix tres milions a la seva planta de Camarles

La multinacional austríaca, fabricant de canonades, vol posar en funcionament una nova línia de canonades no circulars, de gran demanda a Europa

La firma austríaca Amiblu, fabricant de canonades i accessoris de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre (PRFV), ha invertir tres milions d’euros a la seva planta de Camarles (Baix Ebre), per posar en marxa una nova línia de canonades no circulars.

La demanda d’aquesta tipologia de canonades ha augmentat significativament a Europa en els últims anys a causa de l’envelliment dels sistemes de clavegueram urbà en les grans ciutats. Les canonades no circulars serveixen, principalment, per a rehabilitar sistemes de sanejament icol·lectors urbans d’aigües residuals, construïts fa desenes d’anys (fins i tot més de 100), que s’han deteriorat amb el pas dels anys i/o sofreixen problemes de corrosió i necessiten ser reparats.

La nova línia de producció d’Amiblu a Camarles proveirà, principalment, els mercats espanyol,

portuguès, francès i italià, on la demanda de canonades no circulars és cada vegada major. “En alguns països com Alemanya, Bèlgica, França, Suïssa o Àustria estan molt sensibilitzats mediambientalment i, en els últims anys, han fet una gran aposta per a rehabilitar i modernitzar les xarxes de clavegueram urbà i evitar que col·lapsin. A Amiblu creiem en la necessitat de trobar solucions eficients i sostenibles per al tractament d’aigües, especialment, en les grans ciutats, que pateixen sovint les conseqüències imprevisibles del temporal pelcanvi climàtic”, afirma Xavier Arasanz, Director General d’Amiblu a Espanya.

A la planta de Camarles, de 35.000 metres quadrats, hi treballen 185 persones, i produeix a l’any 300 km de canonades, per proveir projectes al Canadà, Sud-amèrica, Àfrica i Europa. A nivell global, Amiblu és present a 22 països i té fàbriques repartides entre Espanya, Alemanya, Romania i Polònia, amb més de 1.500 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA