Economia

Eurofirms augmenta un 42% la seva facturació

L’empresa de treball temporal ha tancat l’any facturant 500 milions d’euros

L’empresa de treball temporal Eurofirms, amb seu a Cassà de la Selva, ha tancat l’any 2021 amb una facturació de 500 milions d’euros a l’Estat espanyol, Portugal, Itàlia, els Països Baixos i Xile, cosa que suposa un creixement d’un 42% per al grup respecte al 2020. Aquest creixement està fonamentat en el model de lideratge per valors del grup i la filosofia pròpia People First, que situa les persones i el seu benestar en el primer lloc, per a l’obtenció de millors resultats, i també en la forta aposta per la innovació tecnològica.

El 2021, el grup ha invertit per reforçar la seva plantilla, augmentant el nombre d’empleats en un 35% respecte a l’exercici anterior, fins a arribar a les 1.173 persones treballadores d’Eurofirms Group en un àmbit global. El grup també ha continuat la seva expansió geogràfica i ja té prop de 150 delegacions repartides entre les seves oficines internacionals a l’Estat espanyol, Portugal, Itàlia, Xile i els Països Baixos.

Un total de 86.242 persones van aconseguir un nou treball l’any passat a través d’alguna de les línies de negoci del grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia