Economia

La Hisenda catalana detecta 51 morosos que li deuen 88,5 milions

La firma de bingos PlayBadalona, amb 10 milions; Rec Madral Companyia d’Aigües, amb 6,7 milions; Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües, amb 6,3 milions, i les germanes María Carmen i María del Mar Ballbé Anglada, amb 3,7 i 3,6 milions, respectivament, ocupen els primers llocs de la llista de morosos que ahir va fer pública l’Agència Tributària de Catalunya (ATC). Les germanes Ballbé Anglada, vinculades al sector immobiliari, ja ocupaven un lloc destacat en la llista de morosos de l’any 2020 amb 7,1 milions de deute entre totes dues. En total són 51 persones físiques i jurídiques (societats i empreses) les que acumulen un deute de 88,5 milions d’euros en data de 31 de desembre del 2021. El nombre ha crescut significativament –el 2020 eren 17 persones i un deute de 36 milions– perquè des de l’any passat s’ha abaixat el llistó d’un milió d’euros a 600.000 per entrar a la llista. Altres noms amb quantitats milionàries de deute són Moramar SA, amb 3,4 milions; Ana María Borrell Marín, amb 3,3 milions, i Montserrat Unanue Navarro, amb 3,1 milions.

Els imports que figuren a la llista corresponent a tributs propis i cedits a la Generalitat, com ara transmissions patrimonials, la taxa sobre el joc i les liquidacions corresponents al cànon de l’aigua de l’Agència Catalana de l’Aigua. Amb la publicació de la llista a la seu electrònica de l’Agència Tributària es tanca la via administrativa. Ara els afectats podran interposar en el termini d’un mes un recurs de reposició davant el director de l’ATC o bé directament un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, davant dels jutjats corresponents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia