Economia

Abacus ven la seva central logística a Pictet, una multinacional suïssa dedicada a la gestió d’actius

Es tracta d’una operació de ’sale&leaseback’ per la que la cooperativa podrà continuar ocupant la nau de 25.000 m²

Abacus ha venut la seva central logística a la multinacional suïssa Pictet, una empresa dedicada a la gestió de patrimoni i actius. La cooperativa ha anunciat aquest divendres en un comunicat que es tracta d’una operació de ’sale&leaseback’, per la que Abacus podrà continuar ocupant les instal·lacions de 25.000 metres quadrats, ubicades a Vilanova del Camí, en règim de lloguer per un període de 17 anys. Abacus ha informat que aquest acord permetrà reforçar el balanç de la cooperativa i finançar el seu pla estratègic de digitalització i producció de continguts educatius i audiovisuals. Segons alguns mitjans, l’operació s’hauria tancat per 31 milions d’euros.

La cooperativa també ha explicat que l’operació s’ha realitzat amb fons gestionats i assessorats per Pictet Alternative Advisors, els quals inverteixen en actius logístics, residencials i oficines sota criteris de qualitat, rendibilitat i sostenibilitat.

La injecció de diners fruit d’aquest acord permetrà a la cooperativa invertir en continguts educatius, produccions audiovisuals i digitalització, amb l’objectiu de “consolidar Abacus com una organització de referència en els àmbits de la cultura, l’educació i l’oci”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia