Economia

economia

Més de 6 milions per compensar les empreses pesqueres

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural del govern atorgarà ajudes per valor de 6,3 milions d’euros als pescadors afectats per les aturades de la flota d’encerclament, palangre de superfície i d’arrossegament. Aquestes compensacions contribuiran a pal·liar la reducció d’ingressos de les empreses pesqueres i dels pescadors afectats per la reducció de dies de pesca, en el cas d’arrossegament, i per les aturades biològiques de les modalitats de cèrcol i palangre de superfície, a més de contribuir a pal·liar els efectes de la crisi d’Ucraïna sobre el sector.

Aquesta és la segona resolució de pagament que convoca la Generalitat, després de la que es va fer a l’abril per mirar d’agilitzar els pagaments d’unes ajudes que estan cofinançades al 50% pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca i pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació del govern estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia