Economia

Abitare Kids inaugura la ‘boutique’ més gran d’Europa

La firma es trasllada dins de Barcelona i aplica nous conceptes de compra, amb marques i espais exclusius

Abitare Kids ha invertit 2,1 milions d’euros en el nou espai inaugurat avui, al carrer de Roger de Llúria de Barcelona. Amb 750m2 dedicats a la infància de 0 a 8 anys, ofereix un centenar de marques premium i comercialitza fins a 15.000 articles de mobiliari, puericultura, decoració infantil i joguines. Es tracta de la boutique per a bebès i nens més gran d’Europa.

El nou establiment també està situat a l’Eixample de la capital catalana, a relativament poca distància de la botiga de la Gran Via –gairebé cantonada amb Rambla de Catalunya–, on Abitare Kids –a l’inici, Barruguet– s’hi va estar durant 19 anys. En la reforma s’ha tingut cura del més mínim detall arquitectònic, per mantenir l’esperit original del nou local centenari, conservant les parets de pedra d’origen i el sòl hidràulic i combinant-los amb fusta i materials nobles.

Famílies i professionals.

La nova boutique disposa de dues plantes. A la superior hi ha situat un showroom exclusiu, amb espaiosos corners de les millors marques mundial de disseny. Es tracta d’un espai enfocat tant per a les famílies com per als professionals de l’arquitectura, el disseny o l’estilisme. En aquesta planta també està ubicat un espai dedicat a la marca pròpia de mobiliari infantil Wookids, de disseny alemany i produït a Europa.

A la planta inferior és troba una gran i exclusiva varietat d’articles de puericultura, mobles de menors dimensions, carrets de passeig, joguines i elements de decoració.

Reciclatge.

Una de les innovacions que suma la marca Abitare Kids al seu model comercial, i que s’emmarca dins dels seus valors eco-friendly, és la possibilitat d’adquirir mobles de marca pròpia i retornar-los després del seu ús –amb un màxim de tres anys– per ser reciclats. Si el client tria aquesta nova modalitat, rebrà un xec de 500 euros per fer servir en la seva pròxima compra.

Abitare Kids té dos establiment a Catalunya, l’inaugurat avui a Barcelona i el que va ser el primer i que va fundar la família Barruguet, ubicat al carrer de la Rutlla, a Terrassa. Actualment, la marca té una plantilla de 18 empleats a Catalunya i la facturació de l’any passat es va situar en 3 milions d’euros.

La família terrassenca Barruguet té el 30% de la societat Hakids, formada per Pierre Friob, propietari de la botiga Abitare Kids de Luxemburg, i Peter Handstein, fundador de l’empresa Hape. Abitare Kids és la marca comercial de la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia