Economia

Rècord d’entrevistes de feina, 1.558 en un dia, al TreballemGi

La fira d’ocupació TreballemGi va donar lloc ahir a la celebració de 1.558 entrevistes de feina –entre presencials i virtuals– que aspiraven a les 364 ofertes de feina amb 705 persones inscrites. Les xifres suposen, en la vuitena edició de l’esdeveniment –organitzat per la Cambra de Girona i amb suport del municipi, la Diputació i la Generalitat– un rècord de participació presencial, i amb el recurs afegit de les activitats virtuals.

“Estem molt satisfets del ressò que ha tingut la fira, del gran nombre d’assistents i de les possibilitats que hem ofert per conciliar les ofertes de feina de les empreses amb les persones que busquen un lloc de treball”, destacava Jaume Fàbrega, president de la Cambra gironina. “Hem hagut de dir que no a algunes empreses que s’han apuntat a última hora perquè teníem tot l’aforament complet”, excusava Cristina Cots, cap de l’àrea de formació de la Cambra.Jordi Camps, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, ha explicat a la inauguració que “a l’octubre la taxa d’atur a la demarcació era del 8,9%. Hi ha un repunt de recuperació, però no hem d’abaixar la guàrdia. Aquesta fira estimula les empreses a tenir contacte directe amb persones que es poden ajustar al que necessitin”.

Les inscripcions i el seguiment de les conferències també s’ha pogut fer virtualment, dins del caràcter híbrid a la fira. Els inscrits han pogut entrevistar-se amb les empreses participants.Les empreses participants han pogut accedir també a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE. Durant els darrers anys d’execució del programa PICE d’ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, un total de 6.988 joves han participat als seus tallers i formacions. Entre els aspirants, hi havia perfils molt diversos, des d’ajudants de cuina a mecànics o enginyers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona