Economia

Seat fabricarà el Cupra Tavascan elèctric a la Xina

La marca preveu comercialitzar el nou model al mercat europeu a partir del 2024

L’automobilística Seat ha anunciat aquest divendres que fabricarà el nou model Cupra Tavascán a la planta del grup Volkswagen a la Xina, concretament a la província d’Anhui on la marca hi té un centre d’innovació global d’última generació per a la mobilitat elèctrica. Està previst que el nou vehicle arribi als mercats on té presència el 2024 i s’afegeixi així al catàleg de la marca Cupra i suposi “un pas més cap a l’electrificació de la marca per al 2030”, segons assenyalen fonts de Seat. D’altra banda, la marca del grup VW no té previst, per ara, produir més vehicles a Xina destinats a la seva exportació ni que Seat i Cupra entrin en el mercat xinès.

L’empresa amb seu a Martorell ha explicat que el primer SUV 100% elèctric de Cupra a la Xina es basarà en la plataforma MEB, la columna vertebral tecnològica de mobilitat elèctrica del grup i que s’utilitzarà en futurs models que es produiran a la planta xinesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia