Economia

Banc Sabadell guanya 859 milions, un 61,9% més

L’entitat augmentarà la retribució als accionistes, del 31,8 % al 50 %

Incrementa els ingressos del negoci bancari un 8%, fins als 5.289 milions

El Banc Sabadell va tancar el 2022 amb un benefici de 859 milions d’euros, que suposa un 61,9 % més que l’any anterior (530 milions), i aquest any elevarà el percentatge dels beneficis que destina a remunerar els seus accionistes -l’anomenat payout- del 31,8 % fins al 50 %.

Segons el balanç facilitat per l’entitat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), també ha incrementat el seu negoci bancari, que inclouen el marge d’interessos i les comissions netes, , un 8,1%, fins als 5.289 milions.

“Totes les unitats de negoci han incrementat la rendibilitat al llarg de l’any: banca d’empreses, banca de particulars, banca corporativa i d’inversió, TSB i les unitats de negoci internacionals”, ha destacat el conseller delegat de l’entitat, César González-Bueno. D’altra banda, ha afirmat que el banc encara 2023 amb “optimisme raonable”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia