Economia

Kave Home tanca el 2022 doblant la facturació

La marca gironina de decoració i mobles factura 153 milions

Crearà una plataforma logística a Tordera

La marca gironina Kave Home, amb seu a Sils, agafa velocitat de creuer. La companyia de disseny de mobles i decoració, que ja ha complert 40 anys, tanca l’exercici creixent un 34% i arribant a doblar la facturació del 2021. Al llarg del darrer any, Kave Home ha facturat 153 milions d’euros. En general, el creixement de la firma s’ha estès arreu dels diferents canals de venda, però destaca, sobretot, l’obertura de 42 botigues físiques repartides arreu de tretze països.

Fundada l’any 1982 amb el nom de Julià Grup, l’empresa comercialitza tota la col·lecció amb la marca Kave Home. Precisament, coincidint amb l’aniversari del grup, la companyia ha començat a renovar l’equip executiu. El fill del fundador, Francesc Julià, s’ha convertit en el nou CEO, i el seu pare, que li ha cedit el càrrec, passa a assumir la presidència del consell d’administració. “Impulsats per l’èxit del nostre ecosistema de marca omnicanal i una proposta de valor única en el mercat, aquest 2022, hem continuat assolint els objectius de creixement que ens havíem marcat”, assegura Julià.

El nou CEO subratlla, a més, que l’obertura de la primera botiga insígnia (flagship) a Singapur, a finals de l’any passat, és “el primer pas” del pla d’expansió de Kave Home a la regió del sud-est asiàtic, que els consolidarà “com a referent del sector a tot el món”.

L’obertura de les botigues i el creixement de la marca gironina, de retruc, també s’han traduït en noves contractacions. Aquest 2022, Kave Home ha incorporat 230 treballadors. En aquests moments, el grup té més de 500 persones en plantilla, a què aquest any en sumarà 130 més. D’aquestes, 80 treballaran a les oficines centrals de Sils i més de 50, a la nova plataforma logística que s’inaugurarà a Tordera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.