Economia

ECONOMIA

First Citizens Bank compra el SVB

L’operació inclou la compra de 72.000 milions de dòlars d’actius amb un descompte de 16.500

L’entitat First Citizens Bank comprarà tots els actius, dipòsits i préstecs del Silicon Valley Bridge Bank —que van crear les autoritats nord-americanes després de la fallida del Silicon Valley Bank (SVB)—, segons un comunicat de la Corporació Federal d’Assegurances de Dipòsits (FDIC) dels EUA. L’operació inclou la compra de 72.000 milions de dòlars d’actius amb un descompte de 16.500.

Uns 90.000 milions de dòlars romandran sota l’administració judicial per a la seva disposició per part de la FDIC, segons informa la nota. A més, la FDIC també té els drets d’apreciació de capital en accions ordinàries de First Citizens per un valor aproximat de 500 milions de dòlars.

Les sucursals de SVB obriran com a First–Citizens Bank & Trust Company aquest dilluns i els clients han de continuar utilitzant la seva sucursal actual fins que rebin l’avís que s’han completat les conversions de sistemes. Els dipositants de SVB ho seran directament de First-Citizens Bank & Trust Company i tots els dipòsits assumits continuaran assegurats per la FDIC fins al límit de l’assegurança.

La FDIC calcula que el cost de la fallida del Silicon Valley Bank ha tingut un cost d’uns 20.000 milions de dòlars per al Fons d’Assegurança de Dipòsits (DIF), tot i que la xifra exacta no es coneixerà fins que conclogui l’administració judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia