Economia

Retenen a la duana andorrana dos camions estrangers que treballaven al país sense permís

L'operació s'emmarca en la política del govern de lluitar contra l'intrusisme professional

La duana andorrana va retenir dijous passat dos camions estrangers que treballaven al Principat sense disposar dels permisos pertinents, segons ha informat avui el govern andorrà en una nota de premsa. Aquesta operació s'emmarca en la política de lluitar contra l'intrusisme professional a Andorra i segons es recorda en el comunicat es tracta de “reafirmar el compromís adquirit amb el sector econòmic i empresarial per fer front a la competència deslleial”.

La intervenció es va fer quan els agents de la duana van interceptar que dos camions amb matrícula espanyola estaven efectuant treballs a Andorra, dins d'una obra del país, sense disposar del pertinent permís del Departament d'Indústria i sense haver estat importats temporalment.

Els dos camions van ser dipositats a les dependències de la duana a l'expectativa d'aixecar la corresponent acta de contenciós. Un cop es van valorar i declarar els camions com una importació definitiva, els vehicles van poder tornar al territori espanyol, després que l'empresa va dipositar l'import de la possible sanció, que podria elevar-se fins als 60.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.