Convoquen un concurs perquè gent a l'atur pugui fer de marxant a la Selva

El Consell Comarcal de la Selva promou una iniciativa per crear nous llocs de treball i ho fa a través d'un viver de marxants. Els nou ajuntaments que hi participen (Anglès, Arbúcies, Caldes, Hostalric, Maçanet, Riells i Viabrea, Riudellots, Sant Hilari i Santa Coloma) cediran un espai al seu mercat setmanal per a noves parades que ajudin a millorar la qualitat de l'oferta existent. La concessió d'aquestes parades es farà a través d'un concurs, en el qual tindran prioritat les propostes presentades per persones a l'atur.

El termini per presentar els projectes acaba el 21 de setembre i se seleccionaran les dotze millors propostes, i tres més que estaran en reserva en cas de produir-se alguna baixa. Les persones seleccionades hauran de participar en un curs de formació sobre emprenedoria i mercats de marxants que es farà durant el mes d'octubre. A partir del novembre, els escollits participaran en els mercats municipals que se'ls hagin assignat durant un període de dos anys. El Consell vol repetir la iniciativa un cop acabi el termini de la primera convocatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.