Economia

Neix el projecte Reempresa al Gironès

És una iniciativa de la Cecot per evitar el tancament de negocis

El Consell Comarcal del Gironès va presentar ahir el projecte Reempresa a la comarca del Gironès, que “durant el primer semestre d'aquest any ha aconseguit salvaguardar una mitjana de quatre empreses per setmana i ha ajudat 91 empreses a tot Catalunya”, segons va explicar el president de la Patronal Cecot i del centre Reempresa de Catalunya, Antoni Abad. El projecte, promogut per la Cecot amb el finançament de la Diputació de Girona, té com a objectiu “conservar l'actiu empresarial de la comarca, evitant el tancament de negocis, per mitjà d'alternatives de continuïtat”. “No ens podem permetre que tanqui cap empresa”, va dir. En el decurs de la presentació, Abad va anunciar la implicació de La Caixa en el projecte, ja que “s'estan formant tres mil persones de l'entitat perquè esdevinguin antenes reempresa”.

Pel que fa al president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va subratllat la importància del projecte i va donar a conèixer que el 2014, en el marc del programa Emprendre al Gironès, el Consell Comarcal, conjuntament amb els ajuntaments de Celrà, Salt i Vilablareix, “ha atès 130 emprenedors de la comarca i s'han creat 12 empreses i s'han portat a terme 17 cursos de formació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia