Economia

Condis obre un supermercat al Detot Parc de Caldes

Condis va obrir divendres passat un supermercat “talla XL” al centre comercial Detot Parc, al carrer Sant Sebastià de Caldes de Malavella. El nou establiment dóna feina a vint persones i correspon al que l'empresa anomena “talla XL” perquè té una superfície de vendes de 1.000 metres quadrats. L'establiment disposa de 63 places d'aparcament.

La nova botiga és el setzè establiment que el grup inaugura aquest any. Amb aquesta obertura, la cadena disposa d'un total de divuit establiments a la demarcació de Girona, on al llarg d'aquest 2014 van inaugurar un altre establiment, a Blanes.

Condis, amb més de cinquanta anys d'història, és una de les empreses “capdavanteres del sector dels supermercats urbans a Catalunya”. El seu àmbit d'actuació també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. Té una xarxa de 421 establiments, dels quals 365 són a Catalunya, que sumen una superfície de venda superior als 187.000 metres quadrats, i inclou tant botigues pròpies com franquiciades, “un apartat en què Condis és una de les companyies que lideren el rànquing espanyol per volum de facturació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia