Economia

Disbesa distribuirà també per a grans cadenes d'hostaleria i restauració

El grup de distribució de begudes i alimentació de Maçanet de la Selva crea una nova unitat especialitzada per a l'hostaleria organitzada

El grup gironí Disbesa-Darnés, líder a l'Estat en la distribució de begudes i alimentació en el canal d'hostaleria independent, vol fer el salt a l'hostaleria organitzada, és a dir, ser també distribuïdor de grans cadenes d'hotels i restaurants i col·lectivitats. Per aconseguir-ho, ha creat Disbesa Food Service (DFS), que, aprofitant la seva estructura, els mitjans (1.100 vehicles propis) i els centres de distribució (33) actuals, vol fer un salt logístic que li permeti oferir un servei integral a qualsevol empresa del conjunt de l'Estat. El nou departament ha comportat la creació de 20 llocs de treball nous i segons càlculs de la companyia aportarà unes vendes d'uns deu milions d'euros el primer any.

El nou departament, destinat a cadenes d'hotels, cadenes de restaurants i col·lectivitats, s'ha constituït sobre la base del fons de comerç que el grup ha adquirit de l'empresa Juroge, situada a Sabadell, Madrid i Sevilla. Segons les previsions de la companyia, el nou departament aportarà unes vendes de 10 milions d'euros el primer any de funcionament. L'hostaleria a Espanya es divideix en hostaleria capil·lar o independent (que representa un 80% del consum total en hostaleria) i hostaleria organitzada (amb el 20% aproximat del volum però amb previsió de creixement). Disbesa-Darnés és líder nacional en distribució en el canal d'hostaleria independent i amb la creació d'aquest nou departament. El conseller delegat Josep Darnés indica: “El grup fa un salt cap al client organitzat, que fins ara ateníem només als seus territoris i amb servei de repartiment d'algunes begudes. Ara satisfarem les seves necessitats de manera més integral i a tot el territori espanyol.” Segons el conseller delegat Fèlix Santaeulàlia, el grup vol “adaptar l'organització a les necessitats específiques de cada tipologia de client i producte”.

Els darrers anys, el grup ha crescut ubicant-se a nous territoris i avui disposa de 33 centres de distribució i 1.200 empleats a Catalunya, Madrid, l'àrea de Llevant i Andalusia. L'empresa també té des del mes de març un servei de compres en línia: www.disbesa.com.

LES XIFRES

10
milions d'euros
és la quantitat que la companyia preveu que aporti el nou departament, Disbesa Food Service.
1.200
empleats
té el grup Disbesa a les seves seus de Catalunya, Madrid, l'àrea de Llevant i Andalusia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona
economia

Creix un 6,8% la compravenda d’habitatges al febrer

barcelona

Fiscalitat de l’empresa familiar

conseller de famílies empresàries