Economia

GASTRONOMIA

Premien el restaurant Miramar

El restaurant Miramar, de Llançà, del cuiner Paco Pérez, dilluns va ser distingit com a millor restaurant en els premis Nacionals de Gastronomia 2014 que també van premiar Antonio Simoes, com a millor cuiner jove, i el traspassat Jean Luc Figueras, amb el premi especial de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. El lliurament de guardons es va fer al Palauet Albéniz Barcelona.

I.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’operador Jet2holidays creix un 20% a l’aeroport de Girona

vilobí d’onyar
Economia

Collboni diu que “s’activaran totes les palanques” per evitar els efectes de la massificació turística

Barcelona
Economia

El Port de Barcelona busca aliances amb el Quebec

Barcelona
turisme

Cardona s’incorpora a la ruta de productors de sal europeus

CARDONA
TURISME

L’hotel Sa Punta es modernitza i explora allargar temporades

BEGUR

El preu s’encén i s’apaga

Barcelona
Anna Colomer
Coach i experta en dinàmiques d’alt impacte

“L’impacte emocional de caminar sobre vidres i brases transforma”

Barcelona
Informació especial

Windforce 3D apropa la impressió 3D a les activitats més industrials

Informació especial

Un bon ‘financial life planning’ pensant en la jubilació

Assessora del departament laboral de Lleal Tulsà Assessors