Economia

Presenten la guia cromàtica de la Costa Brava

L'estudi és el resultat d'una beca impulsada pel Patronat de Turisme

Trenta-dos colors formen la paleta cromàtica de la Costa Brava, segons l'estudi El Paisatge Cromàtic de la Costa Brava, fruit de la beca de recerca i investigació turística Yvette Barbaza de l'any 2013, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L'estudi, que es va presentar ahir a Girona, recull i analitza els colors d'11.104 fotografies publicades a la xarxa social Instagram dedicades a la Costa Brava i al seu patrimoni arquitectònic, gastronòmic, cultural i natural. Amb aquest estudi es vol contribuir a la construcció de la imatge representada i projectada de la Costa Brava i dóna com a resultat una guia dirigida a dissenyadors i professionals de la comunicació. Arran de l'estudi, es disposa d'una plataforma web específica i de la guia cromàtica.

A la presentació, hi va participar Jaume Marin, director de màrqueting del Patronat de Turisme, que va recordar que l'ens promou estudis que difonen continguts relacionats amb el sector turístic, i les autores del treball, Núria Puig, doctora per la UdG i professora de publicitat i relacions públiques i de disseny i desenvolupament de videojocs de la UdG, i Íngrid Baraut, llicenciada en comunicació audiovisual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia