TENNIS DE TAULA

CIUTAT DE BARCELONA

Robert Gardos trenca els pronòstics i obté la victòria en el Ciutat de Barcelona

El palista austríac va superar 3-0 el gran favorit, l'alemany Dimitrij Ovtxarov

L'austríac Robert Gardos va ingressar dissabte en el palmarès de guanyadors en la 23a edició del trofeu Ciutat de Barcelona després de superar per un contundent 3-0 l'alemany Dimitrij Ovtxarov, el gran favorit i el jugador amb millor rànquing (13è) dels participants en un torneig que va omplir a vessar el poliesportiu de la Salle.

El duel més atractiu i interessant de la jornada, però, va ser el que va enfrontar Gardos, expalista del Caja Granada i actualment en la lliga russa, amb el seu compatriota d'origen xinès Chen Weixing en les semifinals (3-1). De fet, Weixing va ser l'únic que va poder esgarrapar un set al campió, ja que en els quarts de final també havia vençut 3-0 el xinès Li Dan Dan (Falcons Sabadell). En l'altra semifinal, Ovtxarov va derrotar 3-1 el jugador oriental del Bombons Blasi Xaloc Olesa, Wang Wei. El palista de l'Olesa, que va fer un gran paper en el torneig, havia derrotat en els quarts de final el romanès Constantin Cioti (3-2). El seu company de club, Oriol Monzó, havia perdut contra Ovtxarov (3-0) i el campió estatal, Carlos Machado, contra Weixing (3-1).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.