XXIV CHALLENGE DE LA CANONJA

Iturat, líder momentani

El ciclista del CC CJAM guanya la primera de les tres proves

Un total de 126 ciclistes van retrobar-se amb la Challenge

En l'any que es reprèn la Challenge de la Canonja, la XXIV edició de la prova després que l'any passat no s'hagués fet, el jove de 20 anys Víctor Iturat, del club ciclista de Santa Oliva CJAM, va guanyar la primera de les tres proves que formen el global de la competició. Amb 1h44:35 Iturat va aconseguir el trofeu Sant Sebastià, nom de l'etapa disputada ahir. Ja força distanciats, a 34 segons, arribaven els seus perseguidors: José Antonio González (Inverse Ajuntament de Lleida) i José Madrigal (Grimaldo Pinturas), segon i tercer respectivament.

Un total de 126 ciclistes van prendre part en una cursa marcada pel fred i que va tenir dos moments claus. Una primera escapada de 6 ciclistes, en la qual va participar Iturat, però que de seguida va quedar neutralitzada pel gran grup. I una segona fugida, liderada també per 6 corredors que van intentar agafar avantatge en el pas pel Morell. Iturat, que havia quedat despenjat de la segona incursió, es va reenganxar al grup capdavanter fins que va posar la directa a 5 km de la línia de meta. El gran grup va mantenir una diferència constant d'uns 40 segons respecte dels escapats fins que van arribar a la meta, al carrer Alcalde Marian Fonts i Ciurana.