Més esport

El Dragons Catalans tindran la seva web en català

L'equip de rugbi a 13 de Perpinyà també adoptarà el domini .cat

El seu president, Bernat Guasch, reivindica la catalanitat del club

L'equip de rugbi a 13 Dragons Catalans de Perpinyà incorporarà la llengua catalana a la seva web www.catalansdragons.com. El president del club, Bernat Guasch, ho ha anunciat en un acte celebrat a la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, en què també ha revelat que estrenaran el domini .cat.

“La identitat dels Dragons i els seus seguidors és catalana”, ha reivindicat Guasch, qui ha recordat que l'equip de rugbi rossellonès va fer sonar fa tres anys “Els Segadors” a l'estadi anglès de Wembley, quan van jugar la final de la superlliga anglesa en un partit presenciat per 85.000 espectadors i retransmès per TV3 i d'altres canals internacionals.

El vicepresident de la Fundació.Cat, Joan Francesc Gras, ha celebrat l'acord perquè “s'institucionalitza també a la Catalunya Nord un domini que ha assolit un gran prestigi no només quantitatiu sinó qualitatiu”. Gras ha explicat que la implantació del .cat ha la Catalunya Nord “encara és reduïda però va avançant”.

L'altre equip de rugbi de Perpinyà, l'USAP, adoptarà també pròximament el domini .cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.