Esports

Convocatòria d’ajuts per valor de 7,8 milions per a les federacions esportives catalanes

Se sumen a les ja obertes de 3,8 milions i 750.000 euros per a consells esportius i per a clubs

El Consell Català de l’Esport (CCE) ha obert una convocatòria de subvencions pluriennals per donar suport a federacions i unions esportives amb una dotació de 7,8 milions d’euros.

La nova línia se suma a la ja convocada per als consells esportius (amb 3,8 milions) per desenvolupar els programes d’esport escolar, i a una altra per a clubs (750.000 euros) per la participació en competicions femenines i internacionals. La que s’obre ara pretén donar suport a l’organització i participació en activitats esportives internacionals i no internacionals, així com a la projecció internacional, a la promoció de l’esport, a les entitats federades o membres d’una unió esportiva de clubs i associacions i al Programa d’alt rendiment esportiu (ARC).

Les actuacions subvencionades s’han de dur a terme en el període comprès entre l’1 d’octubre del 2020 i el 30 de setembre del 2021. El 80% de l’import (6.240.000 euros) es pagarà durant l’exercici del 2021 i el 20% restant (1.560.000 euros) durant el del 2022.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 9 de juliol i la via d’admissió és exclusivament telemàtica. S’han de vehicular a través del portal Tràmits Gencat del Departament de la Presidència, amb el sistema de signatura electrònica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia