Esports

La regata Guíxols Medes celebra el cinquantè aniversari

La regata vol anar més enllà del fet esportiu per ser un esdeveniment social

Un llibre repassa la seva història

La regata Guíxols Medes, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu, arriba aquest any a la cinquantena edició i es commemora amb la publicació d’un llibre que repassa la seva història. Aquesta edició de la competició s’iniciarà l’11 de setembre i els guardonats seran premiats amb lingots de plata.

El regidor d’Esports, David Oliveras, va dir ahir durant la presentació que era “un honor i un orgull per a la ciutat disposar d’una entitat com el Club Nàutic Sant Feliu, que genera tan bon nom amb iniciatives com la regata Guíxols Medes, que enguany serà una festa”. El llibre ha estat escrit pel navegant ganxó Lluís Sureda, amb la col·laboració de l’historiador Daniel Pedrero, i recull tota la informació de què es disposa sobre la història de la regata, les cròniques de la competició o l’historial de participants i guanyadors, a més d’entrevistes i anècdotes.

Grans suports

La Guíxols Medes s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i els darrers anys ha incorporat al seu nom el topònim de la ciutat. També són clau per dur-la a terme els patrocinadors de la regata: la Fundació Damm, l’Escola Nàutica Mediñà, Fast Mast, Punta Brava Sailing, Helena Jornet Finques i Metropol Nàuticas. Aquesta és una regata de creuer ORC que és puntuable per als campionats de Catalunya de solitaris, A2 i altura (tripulació) i que recorre 75 milles nàutiques entre Sant Feliu de Guíxols, la boia Odas, les illes Medes i torna a Sant Feliu.

La sortida de la regata serà el dissabte 11 de setembre a les 12 del migdia i es farà una crida perquè tota la població pugui acompanyar els regatistes a la sortida des de la punta del moll, per celebrar aquesta important efemèride.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia