Esports

Pedrosa renova amb HRC per a les dues pròximes temporades

El pilot català Dani Pedrosa ha renovat el contracte amb HRC (Honda Racing Corporation) per a continuar en el Repsol Honda Team les dues pròximes temporades (2008 i 2009), defensant els mateixos colors que quan va començar la seva carrera esportiva en el Mundial de Motociclisme.

El de Castellar del Vallés, que complirà 22 anys el pròxim 29 de setembre, compte amb tres títols, un en 125cc el 2003 i dos en 250cc el 2004 i el 2005.

La temporada passada, el català va debutar en 500cc i va assolir dues victòries (Xina i Gran Bretanya), vuit podis i quatre 'poles', uns resultats que li van servir per a rebre el guardó al Millor Debutant de la temporada en la categoria reina. En el 2007, ha guanyat el Gran Premi d'Alemanya.

Il·lusió
Pedrosa, que va tercer en la general del Campionat, ha reconegut que aquest any no estan "sortint les coses" com volia, però té "l'esperit" de tornar l'any que ve "amb il·lusions renovades i més força que mai".

Per una altra part, Masumi Hamane, president d'HRC, ha assegurat que l'equip està "molt content" de la renovació de Pedrosa. "El seu talent està fora de dubtes i esperem tenir un reeixit futur junts. Encara que evidentment no ens hem rendit aquest any, ja hem començat a treballar per al qual ve. Tenim diversos objectius, com millorar la moto i també la comunicació, i avançarem junts en aquesta direcció amb esperit de lluita", ha assegurat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.