Esports

Guardiola: "He de felicitar l'equip com mai"

El tècnic, assegura no saber per què l'han expulsat, valora l'empat aconseguit amb 10 homes i afegeix que encara queden "molts partits per jugar"

Pep Guardiola ha fet servir molts monosílabs aquesta nit en la roda de premsa posterior al partit que el seu equip ha empatat al camp de l'Almeria de Juanma Lillo. Ho ha fet quan se li ha preguntat per la seva expulsió, responent que en desconeixia els motius: "és una pregunta per a ell", va dir el tècnic; ho ha fet també quan se li ha preguntat per un penal a Ibrahimovic: "No l'he vist"; i tampoc s'ha volgut estendre a l'hora de relacionar l'arbitratge amb els crits de "villarato" que s'han escoltat a les grades: "Ja està instaurat i no hi ha volta enrere".

El tècnic blaugrana ha qualificat el partit de "entretingut", n'ha destacat el treball de l'Almeria ("ha plantejat una forma diferent") i ha elogiat el partit dels seus jugadors: "·Hem afrontat bé el partit, hem generat ocasions de gol i només ens ha faltat rematar, però he de felicitar com mai el meu equip per intentar-ho fins al final. No tinc res a retreu-re-li".
 
Guardiola no va valorar negativament l'empat final: "El Barcelona sempre ha de guanyar, però això és un joc on es pot empatar i perdre. Ens hem posat 1-2 en contra, amb deu jugadors i l'equip ha respost. Al final hem fet prou per empatar. Queda molt per davant, molts partits a jugar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.