Esports

L'atleta kenià Jackson Kotut, guanyador de la Marató de Barcelona

El primer català classificat ha estat Marc Roig, que ha entrat a la catorzena posició

L'atleta kenià Jackson Kotut, amb un registre de 2.07:30, ha guanyat aquest diumenge la XXX Marató de Barcelona, aconseguint així el rècord d'Espanya i situant-se com la quarta millor marca mundial de l'any.

La marató, que ha concentrat unes 100.000 persones de públic, ha aconseguit superar el rècord d'inscrits amb més de 12.000 participants, tot i que finalment hi han corregut 10.550 atletes, xifra també superior a la registrada l'any passat amb 9.752 corredors, segons dades de l'organització.

La segona plaça del podi ha estat per al també kenià Felix Kenya amb una marca de 2.07:36, seguit del seu també compatriota Samuel Woldeamanuel Grebremischsel, amb un registre de 02:08:45. El primer català classificat ha estat Marc Roig, que ha entrat a la catorzena posició.

En categoria femenina, les atletes kenianes també han estat les grans triomfadores. Debele Wudnesh Nega amb un registre final de 2.30:50 obté la primera plaça, seguida de les seves compatriotes Roman Gebre Gesesse (2.32:28) i Serkalemm Bist Abrha (2.33:52) aconseguint la segona i tercera posició, respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.