Esports

Samuel Eto'o: "Trobo a faltar el Camp Nou"

El jugador camerunès trepitjarà l'estadi blaugrana dimarts que ve per primera vegada des que va marxar a l'Inter de Milà

Samuel Eto'o trepitjarà el Camp Nou dimarts que ve per primera vegada des que va marxar del FC Barcelona, en la tornada del partit amb l'Inter de Milà de la Lliga de Campions.

En una entrevista a RAC 1, el camerunès ha assegurat que troba a faltar el Camp Nou, “és una casa on he passat molts bons moments, més de bons que de dolents”, ha afirmat. De can Barça assegura que enyora “la gent, el camp i els companys”.

En canvi ha assegurat que no “ha sabut mai més res” ni de Joan Laporta ni de Pep Guardiola. Sí que manté contacte amb els seus antics companys de vestidor, amb Puyol, Iniesta, Xavi, amb qui ha dit que parla sovint. “Tenia companys i ara tinc amics”, ha recalcat.

Diu que “no espera res” del Camp Nou en la seva tornada a l'estadi. Assegura que se sent feliç perquè “una oportunitat així no sé quan la tornaré a tenir”. També ha afirmat que “mai” celebrarà un gol al Camp Nou.

Sobre el moment de saltar al camp, Eto'o ha dit que si pogués “donaria una abraçada a cada aficionat, però com que això no pot ser, els portaré tots al cor”, en unes declaracions on ha tornat a repetir que és “del Barça i del Mallorca”. Sobre el Madrid ha dit que no el segueix i que “només sé que va segon a la Lliga”. Tampoc ha volgut entrar en els fitxatges de Florentino ni ha entrat a jutjar-lo.

Només ha anomenat el Santiago Bernabéu quan ha assegurat que li agradaria jugar la final de la Lliga de Campions a l'estadi madridista i contra el Barça. “Resaré molt perquè Déu em deixi viure això”, ha confessat.

Sobre la seva marxa del Barça, el jugador de l'Inter ha dit que no té “cap rencor cap a ningú”. Ha dit que l'honor va ser seu de vestir la samarreta blaugrana i que té “la consciència tranquil·la” perquè va fer bé la seva feina.

Sobre el seu traspàs
Preguntat sobre la polèmica dels diners del seu traspàs, Eto'o ha assegurat "que no ha reclamat cap prima" a ningú. "Només demano el què és meu i el club ho sap", ha afirmat, sense furgar en un tema que ha liquidat en dues frases i amb un "ells [el Barça] saben què és".

Sobre Mourinho
Sobre l'entrenador de l'Inter, José Mourinho, ha dit que li ha canviat l'opinió des que està a les seves ordres. Ha dit d'ell que és un home “emotiu” i un “gran entrenador” i ha acabat amb un “no es pot jutjar la gent sense conèixer-la”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.