Esports

Pepu Hernández: "Un entrenador és un ajudant de jugadors i jo vinc a això, a ajudar"

El nou entrenador del DKV Joventut manifesta la seva total confiança en els seus jugadors i descarta la possibilitat d'incorporar nous fitxatges

El nou entrenador del DKV Joventut, José Vicente Pepu Hernández, ha declarat aquest matí la seva satisfacció per haver fitxat pel club verd-i-negre. "Estic encantat d'estar aquí, per mi és un honor extraordinari poder estar en aquest club", ha manifestat l'exseleccionador espanyol, què va ser presentat al càrrec dijous passat en substitució del destituït Sito Alonso.

L'entrenador del conjunt badaloní s'ha mostrat molt esperançat amb el nou projecte, i ha assegurat que "el Joventut ha estat per a mi un equip d'una extraordinària tradició i una mentalitat de bàsquet que m'ha agradat sempre".

Pepu Hernández pretén donar un nou rumb al joc de l'equip, què en les últimes jornades ha acumulat set derrotes consecutives a l'ACB i demà dimarts es juga el pas als play-off de l'Eurocup. "Un entrenador és un ajudant de jugadors, i jo baso el meu treball a prestar-los aquesta ajuda", ha dit.


Tot i les dificultats, l'exseleccionador es mostra confiat en les possibilitats dels seus homes i espera poder tornar a competir amb els grans de la competició. Per aconseguir-ho, Pepu ha insistit en la importància de recuperar l'estat anímic dels seus jugadors, què segons ell "tenen voluntat de fer les coses, fins i tot més del que jo els demano".

De moment, no s'ha plantejat l'opció d'incorporar nous fitxatges: "Ens espavilarem bé com estem, és el moment que tothom se senti important i pugui sumar", mostrant així la confiança que ha dipositat el nou tècnic en tots els integrants de l'equip.

L'entrenador verd-i-negre pretén que la Penya es converteixi en un equip "molt més sòlid" en defensa i intentar aconseguir que els jugadors se sentin "més importants en atac" per poder recuperar la dinàmica de resultats positius.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.