Esports

La nedadora francesa Laure Manaudou anuncia la seva retirada

La campiona olímpica i mundial, de 22 anys, afirma que ha perdut l'ambició per competir i que ara té "altres passions"

La nedadora francesa Laure Manaudou, campiona olímpica i mundial, ha anunciat la seva retirada de les piscines als seus 22 anys per haver perdut l'ambició de la competició.

"Ho deixo. No ha estat una decisió fàcil de prendre. Ho he madurat amb molta cura",  ha dit, segons el diari Le Parisien.

L'anunci de la seva retirada es produeix mesos després que Manaudou assegurés que no competiria durant el 2009 per tornar a recuperar l'ambició, després del fracàs dels Jocs Olímpics de Pequín, on va tenir una actuació pèssima tot i ser una de les favorites.

Campiona olímpica de 400 metres el 2004, triple campiona mundial, i 17 vegades campiona d'Europa i 55 de França, Manaudou ha estat una de les esportistes franceses més admirades dels últims temps.

D'origen grec, Manaudou va saltar a l'escena pública als 17 anys, quan va aconseguir l'or als 400 metres als Jocs d'Atenes, una medalla que va anar acompanyada per dues més de plata (800 metres) i bronze (100 metres esquena).

"Tinc tots els títols. He aconseguit tot el que volia, fins i tot més que en els meus somnis", ha afirmat la nedadora, que assegura tenir "altres centres d'interès, altres passions".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.