Esports

L'equip d'Alcàsser es proclama campió del Circuit Bancaixa d'enguany

Fageca, Javi i Monrabal van superar ahir diumenge al trio de Sueca de León, Santi i Tomás II pel resultat de 60 a 50

El XXIII Circuit Bancaixa d'escala i corda va concloure ahir diumenge en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada amb la disputa de la tercera partida de la final.

La victòria ha estat per a l'equip d'Alcàsser de Fageca, Javi i Monrabal que ha superat al representatiu de Sueca de León, Santi i Tomás II per 60 a 50.

A diferència de les dues primeres partides de la final, que van estar decantades d'un i un altre costat, la tercera i definitiva ha estat tremendament igualada en el seu desenvolupament. De fet, la diferència màxima entre els dos equips mai va superar els tres jocs de diferència, si bé l'habitual era que el marcador reflectira taules o avantatge per un sol parcial.

Els dos equips van eixir ahir a arriscar des de l'inici i van obtenir un alt percentatge d'encert en les seues accions, per a bé dels espectadors que es van tornar a congregar en gran nombre en el recinte propietat de la Generalitat Valenciana.

Les dues formacions també van coincidir en el fet de completar un dibuix similar sobre la pista, amb els respectius mitgers i punters més retardats de l'habitual. Açò va permetre que el protagonisme estiguera compartit entre els sis pilotaris, que van brillar segons el moment.

Amb el seu triomf, Fageca, Javi i Monrabal ingressen en l'exclusiu club de campions del Circuit Bancaixa, ja que cap dels finalistes posseïa encara les preuades mans de l'artista valencià Manuel Boix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia