Esports

Presentada la VII Copa President de la Diputació de Pilota Valenciana

L'acte ha estat presidit per Alfonso Rus qui s'ha compromés a que els professionals continuen visquen del seu treball

El president de la Diputació de València s'ha dirigit als presents, però especialment als pilotaris, per a recalcar el compromís de la institució amb l'esport dels valencians. “És un plaer i una satisfacció col·laborar amb la pilota. Nosaltres som dels que prometem i complim; i sabem que mentre que no sigau capaços de viure del vostre treball, la pilota continuarà sent un esport minoritari. Els estaments hem d'intentar que tots vosaltres pugau viure de la vostra passió. Ho vaig reivindicar el primer dia, fa set anys, i ho torne a fer hui. Nosaltres sí ens creiem la pilota perquè és la nostra obligació i la nostra devoció”, ha explicat el president.

Tot seguit, Rus ha anunciat que la Diputació de València està treballant en la creació d'un programa de televisió de pilota. “La pilota necessita difusió i que la gent jove us veja en la tele. Per açò estem intentant tancar un programa que seria exclusiu del nostre esport”, ha afegit.

En la presentació també han participat el diputat d'Empreses Públiques, Rafael López, el directiu de Val Net, Alfredo Hernando, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López.

La VII Copa President de la Diputació de València començarà este divendres dia 2 en el trinquet de Sueca amb l'enfrontament entre els equips representatius de Murla (Genovés II i Hèctor) i Alzira (Santi II, Raúl i Tomás II).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia