1a CATALANA

Important triomf de l'Olesa contra el Montcada a l'exili de Viladecavalls

L'Olesa, que jugava a Viladecavalls pel partit de suspensió pels incidents contra el Morell, va obtenir un triomf que li permet dormir com a segon i que l'acosta al somni de l'ascens a tercera. L'Olesa es va avançar amb un gol de Pelegrín, però l'alegria els va durar poc ja que dos minuts més tard, Palau feia un gol en pròpia porta. La reacció dels locals va arribar amb un gol de Soler.

OLESA MONTSERRAT 2

MONTCADA 1

OLESA DE MONTSERRAT: Pujol, Rafa Bellés, Francis, Fos, Palau, Arjona (Manolo 72'), Morón (Valle 79'), Cortezón, Carreño (Arturo 45'), Pelegrín i Soler.

MONTCADA: Tardio, Cussó (Norbert 4'), Serrano, Andrés, Pablo, Salanas, José (Romero 78'), Òscar (Xavi Alonso 70'), Gil, Tamudo i Cuadras.

GOLS: 1-0 (35') Pelegrín. 1-1 (37') Palau, en pròpia porta. 2-1 (52') Soler.

ÀRBITRE: Moisés Vizcarro. T.G.: Als locals Pelegrín, Palau, Morón, Fos, Valle, Dani Duran i Cortezón, i pels visitants Serrano, Tamudo, José, Cuadras, Xavi Alonso. T.V.: Al visitant Xavi Alonso (82') i a Tardio, ja amb el partit acabat, els dos per vermella directa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.