Un gol olímpic (4'), decisiu

El Vilajuïga rep un gol de córner directe i va a remolc al camp de l'Europa (2-0)

El Vilajuïga, penúltim i que ja havia baixat matemàticament amb el 6-0 de fa quinze dies a Vilanova, es va acomiadar del grup cinquè de tercera divisió (un sol any) amb un triomf intranscendent al camp de l'Europa (2-0), que és en terra de ningú. L'equip alt-empordanès es va veure sorprès per un gol olímpic en el minut 4, obra de Ramon Gatell, i es va quedar sense puntuar al Nou Sardenya, en què van anar 400 espectadors.

Sense poder completar la convocatòria i amb el juvenil Karim en l'onze, el Vilajuïga va quedar sorprès de seguida per un gol olímpic de l'Europa, més capficat per l'ordre d'embargament decretat per un jutge que no pas pel final d'un campionat molt discret. Els visitants, que ahir dirigia Manel Cabezos, es van intentar estirar després de l'1-0, però després de la represa Llobet va marcar el 2-0 i el Vilajuïga ja no va tenir capacitat de resposta. L'equip alt-empordanès ha acabat penúltim amb 31 punts.

EUROPA
2
VILAJUÏGA
0
EUROPA:
Adri, Àlex, Ramon Suàrez, Jonathan, Roger (Víctor 53'), Banal, Nefta, Ramon Gatell, Albert Sànchez (David 60'), Xavi i Delmàs (Llobet 57').
VILAJUÏGA:
Èric, Richard (Fàbregas 45'), Mabil, Albert Garcia, Edgar, Dani Òscar, Chacón (Pinyol 60'), Bassols, Karim (Iñaki 53'), Víctor i Txiqui.
GOLS:
1-0 (4') Gatell. 2-0 (67') Llobet.
ÀRBITRE:
Fernández Pérez.
T.G.:
Cap.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.