Esports

El Barça fa oficial l’acomiadament de Koeman

La directiva presidida per Joan Laporta ha decidit prescindir de l’entrenador després de la derrota al camp del Rayo

El crèdit de Ronald Koeman s’ha esgotat. El Barça ha decidit prescindir de l’entrenador després de la derrota d’aquesta tarda al camp del Rayo. La directiva presidida per Joan Laporta, que ja havia frenat la destitució de Koeman després de la derrota contra el Benfica i abans de jugar contra l’Atlético, li havia allargat la continuïtat, però la desfeta a Vallecas ha fet acabar la paciència. Poc després de mitjanit, el Barça ha fet un comunicat oficial per confirmar la decisió. Ni tan sols hi ha hagut reunió de la cúpula a la ciutat esportiva, perquè la decisió ja estava presa.

Ronald Koeman tanca d’aquesta manera una etapa de quinze mesos a la banqueta blaugrana. Aquesta temporada, en deu partits de lliga, l’equip blaugrana acumula nomes la meitat dels 30 punts en joc. El neerlandès té previst acomiadar-se demà al matí de la plantilla blaugrana.

El futur

El Barça ha de decidir ara quin serà el relleu de Ronald Koeman. Entre els candidats, torna a prendre força Xavi Hernández. També s’hauran de tenir en compte, però, els terminis, tenint en compte que dissabte el Barça juga al Camp Nou contra l’Alavés, i dimarts té un partit de molta transcendència en la Champions al camp del Dinamo de Kiev.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia